Naturlighet och händighet imponerar, den försiktiga stenbocken vädrar genast det som är fejk. Att diskutera politik får dem att fly, men om du vill berätta hur du anlagt din trädgård eller renoverat ditt hus vinner du en beundrare! 

Nedan hittar du Li Larssons kärlekshoroskop för stjärntecknet!

Januari

Venus dukar upp trevliga tillfällen för kärleken att blomma och du bör ta vara på dem. Du kan vara lite lat och bekväm och vilja att allt gott kommer till dig, men nu krävs initiativförmåga! 

Februari

Det vibrerar av lust och framåt energi i det här tecknet och just nu utövar du en stark dragningskraft på Kräftan, Lejonet och Vågen. Du behöver inte vara singel om du inte absolut vill. 

Mars

Att krydda vardagen med lite mer romantiska ögonblick är din tydliga önskan under månens trend. Nu är du helt enkelt mysnallen att krypa upp i soffan eller svänga ihop sensuella middagar med.   

April

Det händer fina saker på din kärlekshimmel och något ska kanske firas! Du är varken snål eller blygsam nu, planeterna skvallrar om att du gärna slår till med festligheter som känns lyxiga. 

Maj

Ditt konservativa tecken mår gott av planeten Uranus influens och nu är du rolig och öppensinnad! Men du tar inte flörten på särskilt stort allvar, hellre leker du med den än släpper den nära. 

Juni

Kärleken känns svårnavigerad just nu, men ingenting är omöjligt. Gå ut mer och träffa lite folk, när planeterna står rätt den 12:e eller 26:e kan något av mötena du gör väcka känslor inom dig!  

Juli

Du är hemkär och inte ens din längtan efter kärlek får dig att lämna ditt trygga fort några längre stunder. Singelns chanser dalar dramatiskt just nu och du inser att du har något att jobba på. 

Augusti

Nu känns du seriös på gränsen till tråkig och den närmaste tiden tycks bli en torrlagd erfarenhet på det här området. Misströsta inte helt dock, du plockar fram charmen i slutet på månaden!  

September

Du är en arbetshäst som lätt glömmer bort tiden, men nu är det dags att tänka om. Väl medveten om att du måste ge för att få försöker du sannolikt skärpa dig, något som kan göra skillnad!

Oktober

Du vågar vara mer nyfiken och ta kontakt, men lovar nog ingenting. Att skynda långsamt fungerar bäst för singeln i detta tecken under hösten. Den stadgade bocken får ta emot en kärleksgåva! 

November

Du tar fram en rolig, påhittig och lekfull person i dig under planeten Uranus påverkan och andra lägger märke till dig. Kanske du får en och annan beundrare. En lovande dejt kan bli av nu! 

December

Vinterns stjärnor utlovar värme och för dig som vill ha mycket av den är det dags att satsa helhjärtat på din kärleksrelation. Romantiska dagar avlöser varandra när du engagerar dig fullt ut! 

Källa: Expressen