Hoppa till innehåll

Vattumannens horoskop för 2022

Horoskop & stärnorna

Beväpna dig med tålamod – kärlek börjar med vänskap för många i detta mänskliga och ärliga tecken. De avskyr att bli bedömda för sitt yttre, bara du som visar ett genuint intresse för vattenbärarens vackra själ vinner i längden! 

Nedan hittar du Li Larssons kärlekshoroskop för stjärntecknet!

Januari

Du känns som något av en ensamvarg i början på året, men samma planeter som gör dig tillbakadragen kan också väcka din nyfikenhet på något nytt och okänt. Utforska känslorna som dyker upp.

Februari

Du har några tuffa utmaningar att tackla under den här månaden, men det finns också ljuspunkter och en av dem är kärleken. Fina möten väntar dig som har din dörr öppen vad som än händer. 

Mars

Venus påverkan gör dig utåtriktad och öppen för andras förslag. Just nu tvekar du inte att kasta dig ut i det okända. Händer det ingenting kan en trevlig fest i slutet på månaden ändra på saken. 

April

Du är rar och pålitlig och mycket sexig när du rullar upp skjortärmarna och tar tag i praktiska bestyr. Stämningen hemma hettar snabbt till! Är du singel är du mindre synlig, fundera på varför.

Maj

Eldelementet påverkar vattenbäraren och hjärtat tänder till. Men du vill ha ett minst lika passionerat gensvar, annars lägger du snabbt på locket igen. Allt eller inget är mottot för dig just nu! 

Juni

Du är nyfiken och vetgirig och det gäller även i kärlek, när en ny dörr öppnas kan du inte låta bli att ivrigt kika in. Men ta inga risker med dina känslor, du är ömtåligare än vad du tror.

Juli

Planeten Venus bana visar att händer det något nu är det i kretsen av vänner eller släktingar. Du är försiktig och vill veta vem personer du träffar är. Tänj lite på gränserna, det ökar oddsen!  

Augusti

Månens bana anger att någon vill ta hand om dig. För en självständig person som du, känns det väldigt irriterande om någon uppfattar dig som hjälplös, den sortens kärlek klarar du dig utan! 

September

Saturnus håller koll på dina kärleksplaner och du får anledning att bromsa och backa mer än en gång. Ju mer du lyssnar på ditt eget förnuft desto bättre går det i de heta labyrinterna… 

Oktober

Planeterna Mars och Uranus ger dig en stark vilja just nu och du drar till dig något som kan liknas vid vänskap och sluta med något du absolut inte vill vara utan. Kämpa för det du vill ha!

November

Du gör mycket för kärleken och det är början på en tids uppgång. Nu tycker du om att göra upp planer och leta efter nya romantiska platser att besöka med din vän. En omväxlande kärleksmånad! 

December

Här finns kanske inte mycket harmoni och självklarheter, men det är en spännande tid med ljuspunkter på kärleksplanet. Du lyckas med mer än väntat och lågan brinner klar under jul och nyår!

Källa: Expressen